Моля, прочетете внимателно този текст.
Той представлява споразумение между Вас и „Ксеркс“ ООД и посочва условията, при които можете да използвате сайта, както и нашите задължения към Вас.
Използването на предлаганите от електронния магазин услуги е възможно само след като се съгласите с настоящите условия. 

 1. РЕГИСТРАЦИЯ И СИГУРНОСТ
За да закупите продукт от www.xcerx.com/shop/, е необходимо да сте регистриран потребител. Регистрацията става чрез въвеждане на вярна, пълна и точна информация във формуляра за регистрация.
Като регистриран потребител, Вие носите пълна отговорност за запазването в тайна на Вашето потребителско име и парола, както и на личната информация във Вашия профил (вкл. адрес, телефонен номер, информация, касаеща електронните Ви плащания, електронен адрес и оторизираните лица да приемат поръчките Ви).
Единствено Вие можете да оторизирате трети лица да използват Вашето потребителско име и парола в www.xcerx.com/shop/.
Вие носите пълна отговорност за всички действия, които се извършват чрез Вашето потребителско име и парола в www.xcerx.com/shop/.
При всяко съмнение за неправомерно използване на Вашето потребителско име и парола или за опасност от такова, моля, незабавно уведомете екипа на „Ксеркс“ООД.

2. ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ 
„Ксеркс“ ООД гарантира на своите клиенти конфиденциалността на предоставените данни. 

3. ЦЕНИ НА СТОКИТЕ
Указаната цена на отделните стоки е за 1 брой с включен 20 % ДДС. Цените са в български лева.
Стойността на доставката не е включена в посочената цена на продуктите. Тя се определя индивидуално в зависимост от обема на поръчаните продукти, начина на плащане и доставка. 

4. ПРОМЯНА НА ЦЕНИТЕ
“Ксеркс“ ООД има правото да променя цените на предлаганите в сайта продукти, без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Всеки клиент на интернет магазина се задължава да заплати цената, която е била актуална по време на сключване на договора, съгласно настоящите общи условия. Цените, обявени на сайта, са валидни до изчерпване на количествата.

5. УСЛОВИЯ НА ПОРЪЧКА И ЗАПЛАЩАНЕ
Избраните от Вас продукти се появяват във Вашата количка. Вие можете да променяте количеството на продуктите, да добавяте или да изваждате продукти.
Във всеки един момент във Вашата количка можете да видите всички избрани от Вас продукти, тяхната цена, както и общата им сума.

Обобщение
Ако имате специален Купон за намаление въведете Код в съответното поле.

Информация за доставката
За да направите поръчка, е необходимо да влезете с потребителското си име и парола. 
Посочете името на получателя и точен адрес за доставка - това може да бъде адресът, който сте дали при регистрацията си, или друг адрес от адресната Ви книга.
За да продължите пазаруването, е необходимо да изберете предпочитания от Вас начин на доставка. 

ВАЖНО:
Когато посочвате адрес за доставката, уверете се, че в рамките на работния ден, когато ще бъде доставена стоката , на този адрес ще бъдете Вие или друг човек, който сте упълномощили да я приеме.

Информация за плащане
В количката Вие можете да видите цената на избраните от Вас продукти.
Това е моментът да изберете и посочите удобен за Вас начин за плащане:  
- наложен платеж (плащане на куриера при доставката);
- плащане по банков път;

Когато правите поръчка, всеки път имате възможност да избирате удобния за Вас начин на плащане.
Ако имате инструкции и коментари по поръчката, можете да ги напишете в съответното поле.
Ако искате да Ви бъде издадена фактура, попълнете данните в прозореца за коментар, към поръчката. Фактурата ще бъде изпратена заедно с поръчаната от Вас стока.

ВАЖНО: Проверете внимателно съдържанието на Вашата количка, информацията за плащане и доставка и инструкциите за поръчката (ако сте посочили такива).

След като финализирате поръчката си, на електронния адрес, който сте дали при регистрацията си, ще получите имейл с цялата информация по поръчката. 

Потвърждаване на поръчка
Наш оператор ще се свърже на посочения от Вас телефон, за да потвърдите поръчката и ще Ви информира за стойността на доставката.

ВАЖНО:
Посочването на непълни или неверени данни в профила на клиента прави поръчката невалидна и тя не обвързва www.xcerx.com/shop/ с изпълнение.

6. ДОСТАВКА НА СТОКИ
Доставката се извършва от куриерски фирми при цени и условия, подробно изяснени в раздел Доставки.

Можете да избирате от следните видове доставка:
    Доставка с Куриер – срокът за доставката до 3 работни дни;
  
* Сроковете се отнасят за поръчки, направени до 14.00 часа. Срокът за доставка на поръчки, направени след 14.00 ч., се удължава с един работен ден.
* При извънредни обстоятелства и независещи от “Ксеркс“ ООД причини, сроковете за доставка е възможно да не бъдат спазени.
* Ако не е в състояние да изпълни заявка, “Ксеркс“ ООД поема отговорността да се свърже с клиента и да го информира. В случай че клиентът е платил предварително, “Ксеркс“ ООД се задължава да възстанови платената сума в срок от 3 работни дни. 

ВАЖНО! При получаване за пратката, задължително я отворете в присъствието на куриера, за да се уверите в целостта на стоката, особено, ако е чуплива!
В случай че стоката е повредена, куриерът е длъжен да напише пред Вас двустранен протокол, който ще гарантира повторното изпълнение на поръчката Ви.
Свържете се с нас на телефон: 0887627775, или ни пишете на имейл: order@xcerx.com, за да ни информирате за случая.

7. ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА
Всеки потребител има правото да върне поръчаната стока в срок от 7 работни дни след получаването й, ако стоката отговаря на следните условия:
- няма механични повреди;
- с оригиналната си опаковка е и има търговски вид;
- придружена е от съпътстващите я документи и аксесоарите, с които е била получена.
Купувачът трябва да се свърже с оператор на „Ксеркс“ ООД на телефон 02/4837135 и да съобщи за отказа си. “Ксеркс“ ООД се задължава да възстанови заплатената за стоката сума в срок от 3 работни дни от датата, на която тя е получена обратно, или да я подмени. Разходите по транспортирането са за сметка на купувача.

В случай че клиентът получи стоката във вид, несъответващ с условието за доставка, или друга стока, различна от поръчаната, “Ксеркс“ ООД подменя стоката, като поема разходите по доставката, или възстановява платената от клиента сума.

8. ВРЪЗКА С НАС
Вие можете да се обръщате към нас за информация относно предлаганите продукти, условията за поръчка и доставка, както и за да проверите статуса на Вашата поръчка.
Вие ще получите информацията, която Ви интересува, стига тя да в нашата компетентност, независимо дали се свържете с нас чрез e-mail или по телефона.
Телефонните разходи, които правите, обаждайки се на тел.: 02/4837135, са за Ваша сметка съобразно актуалната тарифа на Вашия оператор.
Можете да ни пишете на имейл адрес: office@xcerx.com. За Ваше улеснение можете да използвате формата за директна връзка с нас:   

9. ОТГОВОРНОСТИ
При ползване на услугите, предлагани от “Ксеркс“ ООД:
Вие изразявате съгласие, че използването на услугите, предлагани в сайта, е на Ваша отговорност.
“Ксеркс“ ООД не носи отговорност за информацията, услугите и гаранциите, дадени от производителите на продукти или услуги.
“Ксеркс“ ООД не гарантира, че функциите, предложени от сайта, и информационният поток са лишени от технически грешки.

10. ПРАВА ВЪРХУ САЙТА
Цялото съдържание на сайта e собственост на “Ксеркс“ ООД. То е създадено, за да помага на нашите клиенти да се възползват максимално от услугите, които предлагаме. Всяко друго използване на съдържанието на сайта, включително модификация, репродукция и дистрибуция без писменото разрешение на “Ксеркс“ ООД се наказва от закона.

Ако имате въпроси и препоръки, свързани с използването на сайта, свържете се с нас на телефон 0887 627775, или пишете на Отдела за обслужване на клиенти. Вашето мнение е важно за нас!